Sweden  English 
2023-12-12

Nya arrendatorer på Ängskärs camping

Arrendatorer_dec_2023.JPG

Catarina och Tony tar över som nya arrendatorer av Ängskärs havscamping från och med december 2023. 


Upphandlingen av driften för Ängskärs havscamping är klar. Här presenterar vi de nya arrendatorerna Catarina Ceder och Tony Stigsson med företaget VeraOmni. Välkomna!

Har ni drivit camping tidigare, i så fall var? 

Vi har drivit Östnora camping i Haninge kommun, söder om Stockholm i tio år. Det har varit fantastiskt roligt att utveckla verksamheten där och träffa så många trevliga människor, så när Haninge kommun bestämde att campingen skulle upphöra började vi se oss om efter en annan camping – och vi är väldigt glada att Ängskärs havscamping låg ute för upphandling just då!

 

Vad blir roligast med att driva just Ängskärs camping? 

När vi kom till Ängskär blev vi omedelbart förälskade i det underbara läget, med havet, klipporna och skogen intill. Vi ser så många möjligheter att göra denna vackra plats ännu mer tillgänglig och attraktiv för friluftsintresserade gäster. Det kommer att bli roligt att se våra tankar och planer växa fram och bli verklighet, bit för bit.

 

Hur kommer den som brukar besöka campingen märka att det är nya arrendatorer? 

Vi hoppas att man kommer att märka vårt engagemang på många olika sätt! Vi vill att campingen ska se inbjudande ut redan vid första anblicken, så det är en del som behöver fräschas upp och uppdateras så snart som möjligt.

 

Träffar man er på plats eller kommer det finnas anställda?

Vi kommer att finnas här regelbundet, men inte på daglig basis. Det är vår campingvärd Henrik man kommer att möta i första hand.

 

Blir det restaurang eller annan typ av café eller matservering?

I planeringen på lite sikt kan man svara ja på allt detta, men inledningsvis blir det fråga om en kiosk med enklare servering även av varm mat. Här ska också den som planerar för en vandring eller liknande kunna få med sig något varmt i termosen och ett matpaket. Så småningom är planen att med jämna mellanrum kunna bjuda in till en trevlig restaurang med bordsservering och möjlighet att få ett glas vin eller öl, men först måste vi komma på plats ordentligt.

 

Har ni planer på förändringar som kan vara kul för besökare att känna till?

Vi hoppas på att kunna uppdatera både golfbanan och lekplatsen ganska snart, att anlägga en naturstig runt området med informationsskyltar, ibland en frågesportsrunda för stora och små, eller andra mindre evenemang för våra gäster. I sommar är planen att vi ska hålla får på bete. Vi har många fler idéer, som vi samråder med vår uppdragsgivare Upplandsstiftelsen om hur de kan genomföras.


När öppnar ni?

Vi har öppet året om, så även vintergäster är varmt välkomna!

 

Ta kontakt: 070-4949436 eller visit@angskarshavscamping.com Tillbaka till nyhetsarkivet