Om oss

gronmetallvingesvarmare_AP.JPG
Foto: Anett Wass

Att driva Rävstens stugby gör det möjligt för oss att förmedla det unika och värdefulla som vår skärgård erbjuder. Vi är uppvuxna på Stora Risten och Gräsö och är därför väl bekanta med trakten och skärgårdslivet.

Thomas Rosen är en praktisk och serviceinriktad egenföretagare. Hans långa erfarenhet av båtar och kundrelationer grundlades under tjugofem år i varvsbranschen och har vidareutvecklats i det egna bolaget T. Rosen Marin & Racing AB. I detta bolag drivs stugbyn.

Kerstin Söderberg är projektledande akvatisk biolog med över ett decennium på Fiskeriverket och sedan SLU och med ett stort intresse för fisk och kustfrågor. Kerstins bakgrund som lantbrukarbarn gör att hon värdesätter Rävstens natur och kulturhistoria. Kerstin har byggt på med universitetskurser i ekonomi och sköter företagets ekonomi, administration och är bokningsansvarig.

Våra samlade arbetslivserfarenheter och erfarenheter av att kombinera företagande med familjeliv gör att vi trivs som stugvärdar på Rävsten. Vi hoppas att vi kan förvalta förtroendet att vara goda ambassadörer för skärgården och det den kan erbjuda i form av avkoppling och aktiviteter.

Vi vill återigen önska er varmt välkomna till Rävsten!