Välkommen till Ängskärs havscamping

Våra anläggningar - Ängskärs havscamping - ctl00_cph1_mainimg
Foto: Jimmy Larsson

Ängskärs havscamping drivs av Kustvy och ligger i nordöstra Uppland på Hållnäshalvön precis intill havskanten. Kustvy är en destination vid havet, en perfekt plats för en naturnära semester.

Här får du uppleva både skog, klippor och hav. Det finns många fina stigar i området där du får uppleva naturens lugn och det rika djurlivet. Vi ser så gott som dagligen havsörnar, svanar och många andra djur både i vattnet, i luften och på land. 

Campingen har platser för husvagnar och husbilar, campingstugor, tältplatser, en vedeldad bastu och en servicebyggnad. I området finns en barnvänlig badplats i form av en mindre havslagun med sandstrand och även en strand för våra fyrfota vänner. På udden finns havsklippor och grillplatser.

För att aktivera sig med något annat än bad, vandring och att spana ut över horisonten finns en lekplats och bangolf för den som vill slå några slag. 

Campingen ligger i Ängskärs naturreservat och angränsar till Bondskärets naturreservat. En gästhamn för båtar finns ca 1,5 km norr om campingen. 

Varmt välkomna!

Bokning och information

Hemsida: www.kustvy.se

E-post: info@kustvy.se

Telefon: 072-222 23 66


Campingen ägs av Upplandsstiftelsen

Från 1 mars 2023 arrenderar och driver Katrin Palm och Jimmy Larsson Ängskärs havscamping. 


Besök Ängskärs naturreservat

Ängskärs havscamping ligger i Ängskärs naturreservat.

naturkartan.se hittar du information, bilder och kartor över stigar, grillplatser, parkeringar m.m. Naturkartan finns även att ladda ner som app.

Välkommen ut i naturen!

Naturkartan_Horizontal.png