Rävstens stugby

Tältplats och gästhamn

Tälta på Rävsten

På öns norra sida finns en tältäng med sopmaja och utedass. Under högsäsong är våra stugor ofta fullbokade medan tältängen erbjuder mycket utrymme och närhet till det öppna havet på öns nordostsida. Tältplatserna är inte numrerade och behöver inte bokas. Om du kommer med vår passbåt behöver du boka plats på båten och du ska ange i fritextfältet i bokningen att du ska tälta. Detta är viktigt för att vi ska veta när vi lagt upp tillräckligt med båtturer för att rymma våra stuggäster. Mer om passbåten och bokning av den finns att läsa här.

Det kostar 200 kr/tält och natt och kan betalas med kort eller swish (123 588 47 05) i reception/kiosk. Du ansvarar för att betalning sker under dagen för ankomst, oavsett hur du kom hit. Du anger vilken hur många tält och vilken period betalningen avser. Spara ditt kioskkvitto under hela vistelsen om du betalat i kiosken. Tältare har tillgång till duschar, dass, grillplatser och sopsortering. Att vara varsam med sin vattenförbrukning gäller alla som vistas här.

Under sommaren finns ett mindre kylskåp i båthuset i hamnen där du som saknar stuga kan förvara mindre mängder kylvaror. Det finns också frysutrutrymme där för dig som vill frysa in dina kylklampar. I båthuset kan du också ladda din telefon om du inte drar ur vår utrustning. Det finns ingen garanti att kyl och frys i båthuset alltid finns tillgänglig och du har som tältare alltid ett ansvar att packa för att klara en tältsemester utan ständig tillgång till kyl.

Den dricksvattenkran som finns närmast tältängen hittar du vid stugorna Berguven och Måsen.

Läs mer om grillning och eldningsförbud på Bra att veta.

Gästhamn på Rävsten

På ön finns några bryggplatser för dagbesökare och övernattande båtgäster. Båtplatserna är inte numrerade och behöver inte/kan inte bokas. Det kostar 100 kr/båt och natt och kan betalas med kort eller swish i reception/kiosk. Du ansvarar för att betalning sker under dagen för ankomst. Spara ditt kioskkvitto under hela vistelsen. Gästhamnsövernattare har tillgång till duschar, dass, grillplatser och sopsortering. Att vara varsam med sin vattenförbrukning gäller alla som vistas här.

Gästhamnsbesökare hittar den närmaste dricksvattenkranen nere vid grillplatsen och fiskrensningsboden i hamnen. Närmast dass finns nära båthuset och hamnen.