Tältplats och gästhamn

DSC_0163.JPG
Tältängen på Rävsten

Tälta på Rävsten

På ön finns en tältäng med sopmaja och utedass. Under högsäsong är våra stugor ofta fullbokade medan tältängen erbjuder mycket utrymme och närhet till det öppna havet på öns nordostsida. Tältplatserna är inte numrerade och behöver inte bokas. Om du kommer med vår passbåt behöver du boka plats på båten och du ska ange i fritextfältet i bokningen att du ska tälta. Detta är viktigt för att vi ska veta när vi lagt upp tillräckligt med båtturer för att rymma våra stuggäster. Det kostar 100 kr/tält och natt och kan betalas med kort eller swish i reception/kiosk. Du ansvarar för att betalning sker under dagen för ankomst, oavsett hur du kom hit. Spara ditt kioskkvitto under hela vistelsen. Tältare har tillgång till duschar, dass, grillplatser och sopsortering. Att vara varsam med sin vattenförbrukning gäller alla som vistas här.

Den dricksvattenkran som finns närmast tältängen hittar du vid stugorna Berguven och Måsen.

Gästhamn på Rävsten

På ön finns några bryggplatser för dagbesökare och övernattande båtgäster. Båtplatserna är inte numrerade och behöver inte/kan inte bokas. Det kostar 100 kr/båt och natt och kan betalas med kort eller swish i reception/kiosk. Du ansvarar för att betalning sker under dagen för ankomst. Spara ditt kioskkvitto under hela vistelsen. Gästhamnsövernattare har tillgång till duschar, dass, grillplatser och sopsortering. Att vara varsam med sin vattenförbrukning gäller alla som vistas här.

Gästhamnsbesökare hittar den närmaste dricksvattenkranen nere vid grillplatsen och fiskrensningsboden i hamnen. Närmast dass finns nära båthuset och hamnen.