Workshop Cook along i naturen

En glad kvinna lagar mat utomhus över öppen eld.

Cook along i naturen - Matlagning på stormkök

Välkommen att delta i en inspirerande cook-along med Elles Utemat! Under workshopen kommer du att få laga en spännande efterrätt på stormkök tillsammans med utekocken Elle Nikishkova.

Medverkande

Elle Nikishkova är utekock och jobbar med matlagningskurser, svampkurser och vildplockat. Under 2020 släppte hon sin första bok ”Svampbok för matälskare” och ibland får vi se henne laga utemat och plocka mat i skogen på Nyhetsmorgon i Tv4.

Ta med och förebered innan

Inför cook-alongen behöver du ta med stormkök, redskap och ingredienser och även förbereda delar av matlagningen innan. Hälsning från Elle och instruktioner hittar du här. 

Förberedelser Cook-along

Teknik och länk till möte/sändning

Länk till workhopen:

https://zoom.us/j/94659491959?pwd=UGdlcnhhTngxWHBpMjRZeTE5TTFZdz09

Zoom via mobilen eller bärbar dator.

Använder du mobil ska du ladda ner appen ZOOM Cloud Meetings. Länsstyrelsens deltagare behöver använda sin privata mobil eller arbetsdatorn.För att få internetuppkoppling på datorn när du inte har kontakt med ditt vanliga nätverk behöver du använda din mobiltelefons nätverk. Gör så här: På mobilen: Gå till Inställningar och välj Internetdelning. Bocka i ”Tillåt att andra ansluter”. På datorn: Klicka på internetinställningar i skärmens nedre högra hörn. Här ska nu din telefon dyka upp. Välj att ansluta till den och skriv in koden som du ser i mobilen.