Workshop i naturguidning med Marcus Eldh, 14/5

Marcus_Eldh_owner_founder_and_guide.jpg

När: 14 maj 2019 kl. 9–17.
Var: Färnebofjärdens nationalpark, vi håller till i Gysinge. 
För vem: För dig som är naturguide och vill arbeta i Uppsala län. Du ska vara redo att ta nästa steg i din professionalitet och vara intresserad av att arbeta med internationella gäster. 

Syfte och målgrupp
Syftet är att höja kompetensen hos befintliga naturguider så att de kan arrangera guidade turer i naturen för internationella besökare. Målet är att du som deltagare ska känna dig nöjd med workshopen och känna dig tryggare att guida utländska besökare i naturen på en kommersiell grund.

Workshopen leds av Marcus Eldh från Wild Sweden. Den kommer att hållas utomhus. Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika ingår. Möjlighet att boka middag till självkostnadspris.

Ansök nu
Vi har ett begränsat antal platser. Anmälan sker genom mejl till emelie.runfeldt@upplandsstiftelsen.se senast den 22/4 2019. Berätta vem du är och vilken typ av naturguidning du bedriver i dag. Skriv också varför du skulle vilja vara med på workshopen och hur du tror att du kan dra nytta av kunskaperna. Kursen delfinansieras genom projektet Augumeted Export, Hållbar utveckling och är avgiftsfri.

Om workshopledaren
Marcus Eldh Marcus Eldh driver det prisbelönta naturturismföretaget WildSweden sedan 2003. Han har mer än 15 års erfarenhet av att skapa upplevelser för internationella besökare i naturen, främst med fokus på viltskådning i Sveriges skogar. Marcus har tidigare hållit i liknande workshops i Dalarna, Västerbotten, Norrbotten och här i Uppland i februari i år

Arrangörer är Upplandsstiftelsen, Region Uppsala och Tillväxtverket i samarbete med Marcus Eldh/WildSweden och naturum Färnebofjärden.


» Tillbaks till fler aktiviteter