Workshop i naturguidning med Marcus Eldh

Kalender - Workshop i naturguidning - ctl00_cph1_ClenderPic

När: 12–13 februari 2019
Var: Florarnas naturreservat, en timme norr om Uppsala
Hur: Start med en utomhusmåltid kl. 12 den 12/2 i Florarna. Själva workshopen kommer att hållas ute. Middag och övernattning inomhus i Österbybruk. Avslutning i Florarna den 13/2 kl 13.

För vem
En workshop för dig som redan arbetar som naturguide i Uppsala län med omnejd. 
Du ska vara redo att ta nästa steg i din professionalitet och vara intresserad av att arbeta med internationella gäster.

Syfte
Syftet är att höja kompetensen hos befintliga naturguider så att de kan arrangera guidade turer i naturen för internationella besökare. Målet är att du som deltagare ska känna dig nöjd med workshopen och att du ska ha fått ökad kompetens i att guida utländska besökare i naturen på en kommersiell grund.

ANSÖK NU!
Vi har ett begränsat antal platser. Anmälan sker genom mejl till karolina.vessby@upplandsstiftelsen.se senast den 16/1 2019. Berätta vem du är och vilken typ av naturguidning du bedriver i dag. Skriv också varför du skulle vilja vara med på workshopen och hur du tror att du kan dra nytta av kunskaperna. Kursen delfinansieras genom projektet Augumeted Export, Hållbar utveckling och är avgiftsfri. 

Arrangörer är Upplandsstiftelsen, Region Uppsala, Tillväxtverket och Biotopia i samarbete med Marcus Eldh/WildSweden


» Tillbaks till fler aktiviteter