Rullsands havsbad och camping

Flygfoto_3_Rullsand_Mikael_Svensson_2013-09-15.jpg
Rullsands camping är välbesökt. Foto: Mikael Svensson

Rullsands havsbad och camping är bemannad hela året. Campingplatsen ligger vackert belägen vid Dalälvens utlopp nära Skutskär. Området är mycket populärt som bad - och campingområde och är ett av Uppsala läns mest besökta naturreservat året om.

Vid Rullsand kan du njuta av sol och bad på mellansveriges största havsbad med en långgrund och barnvänligt strand. Tälta ihop med barnen, hyr en stuga eller ta med din egen husvagn - på campingen kan du välja det boende som passar dig bäst! Läs mer om havsbadet här.

Upplandsstiftelsen har rustat upp hela camping- och badområdet under 2011–2012. Ny restaurang är byggd och åtta nya campingstugor kan hyras. De tio små stugorna har flyttats till stugbyn vid Billcampingen. Vi har installerat mobilt bredband och satsar på miljöanpassad teknik med solvärme för varmvatten i servicehusen. Alla servicehus har renoverats fullständigt. Ny bangolf finns också.

Du finner all information vad gäller boende på campingen på www.rullsand.se


Campingen ägs av Upplandsstiftelsen

Campinganläggningen ägs av Upplands-stiftelsen. Campingverksamheten arrenderas ut och drivs av Anna och Mattias Hidegren.

Läs mer om Upplandsstiftelsen under Om Stiftelsen i menyn ovan.

Besök Billuddens naturreservat
Rullsands camping ingår i Billuddens naturreservat. Läs mer om området.

På gång

Under 2017 kommer ett utrymme för personal med anslutande besökstoaletter uppföras. Vi kommer även påbörja arbetet med att förbättra vägvisning och information i området samt lyfta områdets naturreservatsidentitet.