Välkommen till Ängskärs havscamping

Angskar_reception_2_2010_JL.JPG
Ängskärs havscamping ligger vackert i Ängskärs naturreservat. Foto: Jan Lundqvist

Ängskärs havscamping ligger på Hållnäshalvön i nordöstra Uppland och har plats för 60 husvagnar. Här finns även tre campingstugor, en mindre tältplats, en ny servicebyggnad och reception med restaurang, butik och besökstoaletter. I anslutning till campingen finns  en barnvänlig badplats i form av en mindre havslagun med sandstrand och bangolf. På udden utanför campingen finns havsklippor och en vedeldad bastu.

Ängskärs havscamping ligger i Ängskärs naturreservat och helt nära Bondskärets naturreservat. Cirka 1,5 km norr om campingen finns en gästhamn med servicehuset Kolhuset.

Du är välkommen att bada med din hund på stranden strax söder om den allmänna badstranden nedanför restaurangen. Hundägare ombeds att ha sina hundar kopplade och rasta dem utanför campingområdet.

Bokning

Campingen arrenderas t.o.m. 31 mars av Kjell och Sabine Hållkvist. Från 1 april har campingen nya arrendatorer, Johan Andersson och Rosa Berg. Ni kan redan nu kontakta dem för frågor.

Telefon

070-630 46 01

E-post

angskarshavscamping1@outlook.com

Öppettider 

Campingen är öppen. Ring eller maila för att boka en plats, se kontaktuppgifter ovan. 

Öppettider för restaurangen

Maj:

Fredag 12-18 (endast fika)

Lördag 11-18 (köket öppet)

Söndag 11-16 (köket öppet)

1 juni – 31 augusti:

Alla dagar 8-21


facebook.png Följ oss på Facebook

Campingen ägs av Upplandsstiftelsen

Campingverksamheten arrenderas ut och drivs från 1 april 2019 av Johan Andersson och Rosa Berg. Läs mer om Upplands-stiftelsen under Om Stiftelsen i menyn ovan.