Bo på Rävsten, stugtyper

DSC_0178.JPG
Foto: Kerstin Söderberg

Vi har 18 stugor som innehåller 4–9 bäddar. Det är självhushåll i samtliga med utedass till respektive stuga. Samtliga stugor är utrustade med elvärme, spis med ugn och kylskåp med frysfack eller separat frys. Du som gäst städar stugan när du ska avresa.

Enkel standard

För att skona naturen har vatten och avlopp inte dragits in i stugorna. Vattenposter finns utplacerade mellan stugorna. Soporna källsorteras. Det är inte tillåtet att röka i någon av stugorna. Centralt på ön finns det duschar, bastu och badtunna.

Inventarier i stugorna

Stugorna är utrustade för självhushållning. Om du vill veta vilken utrustning som finns i våra fyrabäddsstugor kan du kika på inventarielistan. De större stugorna har ytterligare inventarier för att motsvara antalet bäddar.

Ta en tur med båt

Till varje stuga man hyr ingår en roddbåt. Båten är av aluminium. Det går bra att hänga på en motor, max 10 hk. Du kan även hyra en motor av oss.

Extrabädd

Stugorna hyrs ut till det max antal personer som stugan är avsedd för. Skulle en extrabädd behövas så tillhandahåller vi madrass, täcke och kudde. Debitering för extra personer i stuga enligt prislista.

Tälta på Rävsten

På ön finns en tältäng med sopmaja och utedass. Under högsäsong är våra stugor ofta fullbokade medan tältängen erbjuder mycket utrymme och närhet till det öppna havet på öns nordostsida.

DSC_0163.JPGTälta på Rävsten

Stugkarta

Här är en karta över våra stugor.

KartaStugby2016Ny.jpg

Ogenerat läge

Stugorna ligger vackert utspridda i skärgårdsnaturen.


Sällskap kan bo samlat

Kalle och Klaras nedervåning och Palms hus rymmer 25 bäddar. Bra för klasser och större grupper som vill vara mer samlade.